Tisztelt Ügyfelünk!

Társaságunk a Fizetési moratóriummal (beleértve a Moratórium1 és a Moratórium2 időszakot) érintett ügyfelek részére az alábbi tájékoztatást nyújtja:

A Fizetési moratóriummal érintett hitel-, kölcsönszerződések (Szerződés) a Fizetési moratóriumra vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően módosult feltételekkel kötik a feleket (Szerződésmódosulás), mely a törlesztőrészletek nagyságának változatlanságára vonatkozó szabály alapján azt eredményezi, hogy a Szerződések futamideje – akár jelentősen –meghosszabbodik.

Ügyfeleink érdekében – összhangban az MNB elvárásával:

  • amennyiben a Szerződésmódosulással érintett adós jelzi azon szándékát, hogy a Fizetési moratóriumra tekintettel megállapított,annak során felhalmozódott kamat-és díjtartozását vagy annak egy részét egyösszegben meg kívánja fizetni, a DEBT-INVEST Zrt. ezen teljes vagy részleges előtörlesztésért, valamint a részleges előtörlesztés alapján szükségessé váló szerződésmódosításért díjat, illetve elő- és végtörlesztési díjat nem számít fel.
  • amennyiben a Szerződésmódosulással érintett adós jelzi azon szándékát, hogy a meghosszabbított futamidő mérséklése érdekében a Szerződésmódosulásban meghatározott törlesztőrészlet összegénél magasabb összegű törlesztőrészlet megfizetését vállalja, a DEBT-INVEST Zrt. az erre tekintettel szükségessé váló szerződésmódosításért díjat nem számít fel.

A DEBT-INVEST Zrt. a fentiekben foglaltakat 2022. december 31. napjáig biztosítja az érintett Ügyfelek számára.

MFB Gazdaság Újjáépítési Hitel Program

A piaci versenyben fontos, hogy vállalkozása megfelelő finanszírozási háttérrel rendelkezzen.

MAGYAR FEJLESZTÉSI BANK
KRÍZIS HITEL

A Program kidolgozásával az MFB célja, hogy a COVID-19 krízishelyzetből fakadó gazdasági hatásokat, veszteségeket csökkentse.