KÖVETELÉSKEZELÉS

A lejárat kintlévőségek kezelése. Szolgáltatásunk célja a megbízó követelésének mielőbbi érvényesítése jogi lehetőségek és pénzügyi szolgáltatások együttes alkalmazásával. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk mind az önkormányzati, mind vállalati, mind pedig a lakossági követelések kezelése terén.

Követelés kezelés és követelés vásárlás tekintetében társaságunk évek óta egyre jelentősebb szereplője a piacnak, mely tevékenységünket dinamikusan bővítjük.

Szolgáltatásunk célja, hogy a megbízóink széles körének követeléseit mielőbbi érvényesítsük a jogi lehetőségek és pénzügyi szolgáltatások együttes alkalmazásával, melybe beletartozik a követelések folyamatos kezelésén kívül a társaságok pénzügyi rendszerének, elsősorban a vevőállomány kezelésére vonatkozó adatok elemzése, az ahhoz szükséges gazdálkodási, szervezet- és rendszerfejlesztési javaslatok kidolgozása.

Vállalatunk munkatársai magasan képzett jogászok és közgazdászok, akik kapcsolódó szakterületeken kiemelkedő tapasztalattal bírnak, melyre támaszkodva lehetőség nyílik számunkra különféle típusú követelések szakmailag magas szintű és kiemelkedően hatékony kezelésére. Jogász munkatársaink gyakorlatban szerzett több éves tapasztalata és alapos szaktudása révén csapatunk egyszerre képviseli a jogi szakértelem erejét és versenyszféra dinamizmusát.