RÓLUNK

Társaságunk azzal a törekvéssel alakult, hogy az akkori aktuális gazdasági helyzetben segítse a gazdasági élet stabil,  rugalmas és kiegyensúlyozott működését. A piaci környezet kihívásaira reagálva erőforrásainkat kizárólag faktoring szolgáltatás nyújtására fordítottuk és fordítjuk jelenleg is. Tevékenységünk a 6499’08 TEÁOR besorolású máshová nem sorolható egyéb pénzügyi közvetítés, az Állami Pénz- és Tőkepiaci Felügyelet 2197/1998/F. határozata alapján, melyben a pénzintézeti tevékenységekre figyelemmel,  a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996 évi CXII. Törvény (Hpt.) 3. § (1) bekezdésében felsorolt pénzügyi szolgáltatások közül pénzkölcsön nyújtására kaptunk engedélyt, forintban és devizában történő faktoring tevékenységre szóló üzletági korlátozással. A piaci igények folyamatos változása következtében jelenleg cégünk követeléskezeléssel- a lejárt kintlévőségek kezelésével, érvényesítésével, követelésvásárlással, valamint az erre vonatkozó engedély megszerzésével 2011-től hitelnyújtással is állunk partnereink rendelkezésére.

A Magyar Követelés Tőzsdeként funkcionáló DebtMarket.eu tagjaként ügyfeleink követeléseinek értékesítésében is koncentráltan és hatékonyan tudunk szerepet vállalni.

Közgazdasági és jogi végzettségű vezetőink és munkatársaink a pénzügyi piacon cégfinanszírozás, faktoring, követeléskezelés területén is többéves tapasztalattal rendelkeznek. Munkánkat magasan kvalifikált, speciálisan szakosodott gazdasági szakértők segítik.

Tevékenységünk pénzügyi hátterét saját forrásaink mellett a magyar bankszektor több neves pénzintézetével kialakított együttműködésünk is biztosítja.

Társaságunk az Állami Pénz- és Tőkepiaci Felügyelet 2197/1998/F. határozata alapján, a Hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. Törvény (Hpt.) szerint végzi pénzügyi szolgáltatói tevékenységét.